GRATIS pensioencoaching

KWPS maakt pensioencoaching zeer laagdrempelig door wekelijks gratis gesprekken van één uur te organiseren voor geïnteresseerde personen. Bij pensioencoaching gaan wij niet in op de pensioenpositie van zzp’ers of directeur-grootaandeelhouders.

Wat kunt u verwachten?

  1. In het gesprek gaan wij in op uw huidige inkomen, uw eventuele WW-uitkering en uw pensioensituatie. Wij zullen slechts zijdelings ingaan op uw vermogenspositie.
  2. Wij plaatsen de digitale pensioeninformatie uit www.mijnpensioenoverzicht.nl in een begrijpelijk overzicht en geven u dat mee.
  3. Wij beoordelen niet of de pensioenregeling van uw (huidige) werkgever een goede regeling is; wij geven alleen een neutraal (inkomens)beeld op basis van de feiten.
  4. We geven u inzicht en uitleg, op een simpele manier. Het gesprek is niet gericht op de verkoop van producten. Wij bewaren geen kopie van de gegevens die u meeneemt naar het gesprek (zie hieronder).

Aan het gratis pensioencoachingsgesprek zijn de volgende voorwaarden verbonden:

  1. U bent werknemer of ex-werknemer en wenst inzicht te krijgen in het opgebouwde pensioen.
  2. U neemt een recente loonstrook mee naar het gesprek alsmede uw DigiD gegevens. U logt tijdens het gesprek zelf in op www.mijnpensioenoverzicht.nl.
  3. Neem als het kan ook een kopie van uw meest recente Uniform Pensioen Overzicht (UPO) mee naar het gesprek.
  4. Als uw werkgever cliënt is van KWPS dan moeten wij eerst toestemming hebben van uw werkgever. Wij willen discussies voorkomen.

Heeft u interesse? Neem telefonisch contact met ons op (020-5891818) en vraag naar het spreekuur voor gratis pensioencoaching. Er zal eerst een korte telefonische intake plaatsvinden, voordat we een afspraak met u inplannen bij KWPS op kantoor.

Informatie voor werkgevers

Wilt u meer lezen over onze persoonlijke aanpak en toegankelijke B2B-prijzen? Bekijk dan onze brochure.