Onze opdrachtgevers

Werkgevers

KWPS heeft aan een groot aantal organisaties een bijdrage mogen leveren, variërend van intensieve advies- en veranderingstrajecten tot workshops of klankbord-sessies. De volgende bedrijven en instellingen zijn daar voorbeelden van en hebben ons toestemming verleend hun naam te vermelden.

Essent KLM Koninklijk Theater Carré Schiphol Group
USG People Kunstmuseum Flevoland  SBM Offshore Transavia
Martinair Yama Products Newomij Randstad
Universiteit van Amsterdam Meerwegen scholengroep Witte Kruis CONO Kaasmakers
Vicoma Engineering De Stiho Groep Avantor The Hydrogen Chemistry Company
Sun Chemical Tate & Lyle IBFD

Exter Aroma

 

 

 

 

 

 

 

Adviseurs

KWPS wordt vanwege haar specialisme vaak ingeschakeld door andere adviseurs, zoals fiscalisten, accountants en intermediair. Wij zoeken graag de kracht van samenwerking. Zo versterken we elkaar. Wij zijn het - net als u - gewend dat vragen gisteren al beantwoord hadden moeten zijn. Maak gratis en vrijblijvend gebruik van onze Helpdesk via telefoonnummer 020-5891818. Op het moment dat uw vraag niet telefonisch te beantwoorden is, heeft u de keuze KWPS een opdracht te verstrekken. 

Pensioenfondsen

Niet alleen werkgevers en adviseurs, ook pensioenfondsen schakelen ons in. Meestal hebben fondsen in dat geval vragen of twijfels over de fiscale houdbaarheid van elementen binnen de pensioenregeling of betreft het niet eerder bewandelde paden. Wij adviseren over de meer complexe fiscale vraagstukken, onderhandelen en overleggen met de competente inspecteur en houden ruggespraak met het Centraal Aanspreekpunt Pensioen en/of de Kennisgroep Pensioenen Loonbelasting als de situatie daar aanleiding toe geeft. 

Vragen en informatie

Neem vrijblijvend contact op met Natasja Winter of Jan-Olivier Kuijkhoven