Join our team!

 

"Ons nichekantoor zorgt voor een unieke combinatie van kennis en cultuur. De diepgaande kennis en het netwerk van KWPS leiden tot gevarieerde opdrachten van werkgevers van naam.
Onze omvang staat garant voor een open bedrijfscultuur met teamwork en aandacht voor elkaar. Dit waarborgt dat iedere collega impact heeft, met plezier werkt, zich ontwikkelt en gehoord wordt.
Na zeven jaar werken bij KWPS verveelt het mij nog geen moment."

Patricia Zonneveld, managing consultant KWPS

Wat ga je beleven?

Je gaat ongetwijfeld gevarieerde dagen en werkzaamheden meemaken. Niet alles is voorspelbaar en dat maakt het leuk. Het ene moment ben je bezig met een kort adviesmemo, een uur later wordt je toegevoegd aan een team dat een jaar lang bezig zal zijn met een veranderingstraject. De ene dag ga je om half 5 naar huis, een dag later werk je tot 7 uur ´s avonds door. Je werkt maandag thuis, maar wil dinsdag juist op kantoor zijn om samen te kunnen werken aan een multidisciplinair vraagstuk. Je bent in gesprek met een verzekeraar terwijl een collega een terugbelverzoek bij je neerlegt: ‘nieuwe opdracht via advocatenkantoor’. Je sluit je dag af met een 1-op-1-gesprek met je intern begeleider of kiest ervoor met collega’s beneden een biertje te drinken, in een van de kroegen op de Zuid-As. Veel van je KWPS-collega’s zijn inmiddels adviseurs van naam. Zij zijn open en enthousiast, zodat je volop wordt gestimuleerd en uitgedaagd om je verder te ontplooien. Wij zoeken deze openheid en dit enthousiasme óók bij jou. Je krijgt een begeleiding op maat en we houden rekening met jouw voorkeuren en kwaliteiten.

Wat vragen wij?

 • je hebt een relevante afgeronde universitaire opleiding (denk aan rechten, economie, wiskunde);
 • je bent starter of je beschikt over maximaal twee jaar werkervaring;
 • je wil jezelf verder ontwikkelen, on the job en door opleidingen te (blijven) volgen;
 • je herkent je in de volgende kwaliteiten: flexibel, proactief, ambitieus, kwaliteit- en klantgericht, oplossingsgericht, communicatief, sociaal vaardig, teamplayer;
 • je bent voor ten minste 32 uur per week beschikbaar.

Wat ga je verdienen?

 • denk aan een fulltime-startsalaris van € 42.000 tot € 50.000 op jaarbasis;
 • een aantrekkelijke bonusregeling na de eerste 12 maanden;
 • een reiskostenvergoeding, internetvergoeding, laptop en mobiele telefoon, 25 vakantiedagen;
 • een collectieve WGA-hiaat verzekering op kosten van de werkgever;
 • uniek spaar-en beleggingscollectief;
 • contract voor onbepaalde tijd.

Will you join the team?

Wij hopen het en zien er naar uit kennis met je te maken!
KWPS wordt in deze procedure ondersteund door YER Legal. Voor meer informatie kun je contact op nemen met Annuschka Hartman, mobiel 06 21 13 47 21. Je sollicitatie kun je sturen naar annuschkahartman@yer.nl

NB: acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.