Join our team as a paralegal!

 

“Ons nichekantoor zorgt voor een unieke combinatie van kennis en cultuur. De diepgaande kennis en het netwerk van KWPS leiden tot gevarieerde opdrachten van werkgevers van naam.
Onze omvang staat garant voor een open bedrijfscultuur met teamwork en aandacht voor elkaar. Dit waarborgt dat iedere collega impact heeft, met plezier werkt, zich ontwikkelt en gehoord wordt.
Na zeven jaar werken bij KWPS verveelt het mij nog geen moment."

Patricia Zonneveld, managing consultant KWPS

Wat ga je beleven?

Je ondersteunt de adviseurs (van junior consultant tot en met partner) bij diverse juridische vraagstukken, niet zelden met een financiële, fiscale en/of rekenkundige inslag. Je hebt de tijd dat te combineren met je studie, gedurende ten minste twee dagen per week. Je bent een volwaardig lid van het team. Je sluit je dag af met een 1-op-1-gesprek met je intern begeleider of kiest ervoor met collega’s beneden een biertje te drinken, in een van de kroegen op de Zuid-As. Veel van je KWPS-collega’s zijn inmiddels adviseurs van naam. Zij zijn open en enthousiast, zodat je volop wordt gestimuleerd en uitgedaagd om je verder te ontplooien. Wij zoeken deze openheid en dit enthousiasme óók bij jou. Je krijgt een begeleiding op maat en we houden rekening met jouw voorkeuren en kwaliteiten.

Wat vragen wij?

  • je bent ten minste twee jaar bezig met een universitaire opleiding Rechtsgeleerdheid;
  • je herkent je in de volgende kwaliteiten: flexibel, proactief, ambitieus, kwaliteit- en klantgericht, oplossingsgericht, communicatief, sociaal vaardig, teamplayer;
  • je bent goed met cijfers, kan op basisniveau met Excel werken en bent bereid kennis en vaardigheden uit te breiden;
  • je bent voor ten minste 16 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

  • een inspirerende en leerzame ‘bijbaan’, midden op de Zuid-As, vlakbij de VU en niet ver van de UvA;
  • een fulltime-salaris van ongeveer € 27.000 op jaarbasis;
  • 25 vakantiedagen op fulltime-basis;
  • een stagecontract voor twee maanden. Als het wederzijds goed bevalt, behoort een arbeidsovereenkomst voor bepaalde of onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.

Will you join the team?

Wij hopen het en zien er naar uit kennis met je te maken! Bij vragen over de vacature kun je contact opnemen met Patricia Zonneveld via 020 589 18 18. Je kunt je sollicitatie sturen naar werkenbij@kwps.nl.

NB: acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.