Mooie stage of bijbaan?

Wil jij investeren in jezelf en jezelf verder ontwikkelen?

Zoek jij een interessante, uitdagende WO-(afstudeer)stage? Of zoek je naast je studie een interessante bijbaan op het snijvlak van recht, fiscaliteit, economie en finance, waar je veel leert en leuk bijverdient?

Op de Amsterdamse Zuidas biedt consultant KWPS jou deze mogelijkheid. Wat maakt KWPS voor jou interessant? Vanwege de hoge kwaliteit wordt KWPS vergeleken met grote adviesorganisaties. Als niche kantoor op het gebied van Employee Benefits & Risk Management kunnen wij de ontwikkeling van mensen voorop stellen. Het draait bij ons om de juiste persoon op de juiste plaats. Je werkt in een team met enthousiaste juristen, fiscalisten en economen, zodat je wordt gestimuleerd en uitgedaagd om je verder te ontplooien. Je krijgt een goede begeleiding op maat en we houden rekening met je voorkeuren, kwaliteiten en persoonlijkheid. In deze omgeving groei je, misschien sneller dan je denkt.

De sfeer is goed en laat zich als volgt typeren: collegiaal, sterk klant- en kwaliteitsgericht, professioneel, handen uit de mouwen en plezier. Op de Amsterdamse Zuidas is er voldoende tijd voor ontspanning en vitaliteit in de vorm van uitjes, borrels, sporten en lunches. De stagevergoeding is € 1.000 bruto per maand op basis van fulltime.

Heb jij je afstudeerstage bij KWPS succesvol afgerond? Dan kan je misschien direct erna aan de slag bij ons. Ben je ambitieus en enthousiast? Mail dan je motivatie én je CV naar werkenbij@kwps.nl. We kijken er naar uit om je te ontmoeten.

NB: acquisitie wordt niet op prijs gesteld.