Michel Fortman

mr M.T.A. Fortman, client director

Michel Fortman

Michel is in 1990 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden met als specialisaties Sport en Recht, Strafrecht en Verzekeringsrecht. Zijn scriptie was genomineerd voor de jaarlijkse faculteitsprijs waarin hij alle onderdelen combineerde. Na zijn studie begon Michel als een van de eerste Financial Planners in Nederland werkend op fee basis en met de focus op het belang van de klant. In deze periode heeft hij zijn vaktechnische kennis verder kunnen ontwikkelen, met de nadruk op pensioen-, inkomens- en employee benefits vraagstukken.

Hierna stapte Michel over naar Aegon waar hij verschillende managementposities heeft bekleed. Hij was als meewerkend voorman verantwoordelijk voor de corporate pensioenaccounts van Aegon en was in de afgelopen periode als account director en regisseur verantwoordelijk voor grote consultancy bureaus in Nederland.

Michel combineert zijn grote gedrevenheid en vakkennis met zijn ervaringen en kennis van corporate accounts, van verzekeraars en van de individuele en zakelijke adviespraktijk waarbij hij de belangen van de klant voorop stelt.

Als gesprekspartner combineert Michel al deze kennis voor u, maar hij durft ook onderwerpen aan te snijden als duurzame inzetbaarheid, big data en innovatie.

Als client director bij KWPS ligt de nadruk van Michel op klantcontact. Het in breed perspectief inventariseren van de klantbehoeften en deze zo goed mogelijk en op een effectieve wijze weten in te vullen. Denk hierbij aan juridische en fiscale pensioenvraagstukken, vervroegde uittreding maar ook aan pensioencommunicatie, pensioenverlengingstrajecten en harmonisaties. Michel is per 1 maart 2018 bij KWPS gestart. 

fortman@kwps.nl
linkedIn