Open sollicitatie

KWPS is altijd op zoek naar teamplayers: ambitieuze doorzetters met gevoel voor humor. Met
een klein en slagvaardig kantoor bieden we veel toegevoegde waarde en hoogwaardig advies
aan opdrachtgevers van naam en faam. Onze succesvolle praktijk als consultant op het gebied
van Employee Benefits & Risk Management vraagt immers een strategische en integrale bena-dering. Wij geven onze opdrachtgevers controle over het beleid en uitkomsten op dit speelveld.

In ons team van fiscalisten, economen en juristen zoeken we elkaar op. Kwaliteit combineren we met een persoonlijke en proactieve benadering. Door samen te werken en elkaar te stimuleren tot steeds betere prestaties maken we het verschil. KWPS is in 2016 verkozen tot Great Place to Work.

Werken in een winnend team

Wil jij het verschil maken in en met ons team? Dat kan, want wij geven verantwoordelijkheid, ruimte en vrijheid om te excelleren. Maar wel in goed verzorgd samenspel en met maar één doel: scoren voor onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn middelgrote, grote en multinationale ondernemingen. De lat ligt dan ook hoog. Ons team bestaat uit gedreven en cliëntgerichte collega's die graag een stap extra zetten. Als deze cultuur je aanspreekt, dan is werken bij KWPS iets voor jou. Je ervaring is minder belangrijk dan je drive en instelling. Binnen KWPS geloven we in mensen, niet in vastomlijnde functies.

Interesse? 

Neem contact op met Kris Rote voor meer informatie of een gesprek. Of stuur een open sollicitatie voorzien van je CV naar werkenbij@kwps.nl.