Vacature: Jurist / Fiscalist

Functie omschrijving

Je hebt nog geen of een paar jaar werkervaring in de advocatuur of bij een adviesbureau, je wilt jezelf ontwikkelen en zoekt een uitdagende baan die toch een goede balans biedt. En dat wil je bij een professionele en wat kleinere organisatie. Op de Amsterdamse Zuidas biedt consultant KWPS je deze mogelijkheid. In de functie van jurist / fiscalist ontwikkel je je tot een adviseur op een of meerdere arbeidsvoorwaardelijke gebieden. KWPS werkt hierbij nauw samen met de advocatuur. Je assisteert bij zeer uiteenlopende en uitdagende vraagstukken rond arbeidsvoorwaarden en risicomanagement voor onze corporate clients en hun werknemers.

Jij hebt regie over je eigen leven, je eigen ontwikkeling en je eigen balans. Wij kunnen je in dat kader een mooie omgeving bieden. In teamverband werken we voor grotere Nederlandse werkgevers, regelmatig in samenwerking met andere hoogwaardige dienstverleners als advocaten en accountants. Veel van je KWPS-collega’s zijn inmiddels adviseurs van naam. Zij zijn open en enthousiast, zodat je volop door hen wordt gestimuleerd en uitgedaagd om je verder te ontplooien. Wij zoeken deze openheid en dit enthousiasme óók bij jou. Je krijgt een goede begeleiding op maat en we houden rekening met jouw voorkeuren en kwaliteiten.

Kijk ook op “Wat ons anders maakt”.

Arbeidsvoorwaarden

  • een marktconform maandsalaris, 8% vakantiegeld en 8% pensioentoelage;
  • aantrekkelijke bonusregeling na de eerste 12 maanden;
  • reiskostenvergoeding, internetvergoeding, laptop en mobiele telefoon, 25 vakantiedagen (op basis van 40 uur), uniek spaar-en beleggingscollectief;
  • contract voor onbepaalde tijd.

Wat vragen wij?

  • je hebt een afgeronde universitaire (fiscaal-)juridische opleiding;
  • je bent starter of je beschikt reeds over enkele jaren werkervaring;
  • je wilt jezelf verder ontwikkelen, on the job en door opleidingen te (blijven) volgen;
  • je herkent je in de volgende kwaliteiten: proactief, ambitieus, kwaliteit- en klantgericht, oplossingsgericht, communicatief en sociaal vaardig;
  • je bent voor ten minste 32 uur per week beschikbaar.

Wil je ons team versterken?

KWPS wordt in deze procedure ondersteund door Groen Van Solinge & Partners. Voor meer informatie kun je contact op nemen met Peter van Solinge: 0630056662. Je sollicitatie kun je sturen naar pvansolinge@groenvansolinge.nl.

NB: acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.