Wat ons anders maakt

Niet de naam bovenaan het briefpapier, maar onze mensen maken het verschil. Het is niet zo gek dus dat onze mensen, hun motivatie, werkplezier en ontwikkeling voorop staan. Dat geldt voor het hele team; van junior consultant tot partner tot ervaren secretaresse.

Intrinsieke en persoonlijke aandacht

De persoonlijke aandacht komt tot uitdrukking in een platte in plaats van hiërarchische organisatie, transparantie in plaats van politiek, begeleiders in plaats van leidinggevenden, een persoonsspecifieke in plaats van een economische balans, opleiding en coaching in plaats van instructies en regels.

Samen kwaliteit leveren

De persoonlijke aandacht wil niet zeggen dat wij geen eisen stellen. De intrinsieke wil en kunde om samen kwaliteit te leveren is een voorwaarde die iedere collega aan de ander stelt. Op die manier bundelen we onze krachten en kunnen wij prachtige cliënten bedienen en met partijen van naam samenwerken. Zo kunnen collega's zich weer ontwikkelen en zo is de cirkel rond.

Flexibiliteit over en weer

Als consultancy-organisatie hebben wij te maken met de meest uiteenlopende vraagstukken en een variërende voorraad aan werk. De ene dag is niet de andere, net zo goed als dat voor opdrachten en projecten geldt. Onze mensen kunnen daarom flexibel zijn met werktijden, parttime werken en thuis werken. Het intensieve samenwerken, deadlines en drukke periodes vragen om flexibiliteit.

Groeien

Door de persoonlijke aandacht, kwaliteitsbesef en flexibiliteit creëren we omstandigheden voor persoonlijke groei. Bij KWPS worden grenzen verlegd.

Vitaliteit

Niet alleen een prettige en mensgerichte organisatie is van belang voor een goede balans. Dat geldt ook voor voeding, bewegen, nachtrust en een stabiele financiële situatie. KWPS draagt bij aan een mentale, fysieke en financiële vitaliteit, zónder daarbij door te slaan in paternalisme.