Werknemers aan het woord

“Voor elke situatie en klant een unieke aanpak”

“Eigen initiatief wordt erg op prijs gesteld binnen ons bedrijf. Bij KWPS krijg je vertrouwen en kun je snel groeien als je de ruimte en vrijheid goed benut. Je bepaalt je loopbaan dus voor een groot deel zelf. We hebben hier een open werksfeer en werken goed met elkaar samen. Daarnaast heb ik veel contact met klanten. Er is daarin geen standaardbenadering: elke persoon, situatie of klant is uniek en vraagt dus een andere aanpak. Uiteraard zetten wij ons tot het uiterste in om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te adviseren en van dienst te zijn." 

“Ik adviseer opdrachtgevers over wijziging van de pensioenregeling, maak economisch/actuariële analyses over arbeidsvoorwaarden, ondersteun bij fusies, overnames, reorganisaties en vervroegd uittreden. Daarnaast ben ik bezig met innovatie en productontwikkeling en verbreed ik mijn persoonlijke en technische vaardigheden door geregeld opleidingen te volgen. Ik heb in toenemende mate cliëntcontact en dwing dat zelf af. Het is uitdagend en ik heb het gevoel me nog jaren te kunnen ontwikkelen en mijn eigen pad te kunnen kiezen."

"Het is leuk dat we bij KWPS elke twee weken met elkaar buiten kantoor lunchen en elke maandag met het team hardlopen. Jaarlijks gaan we '24 uur weg' naar een voor het team onbekende locatie in Nederland. Zo leer ik mijn collega's nog beter kennen en doen we regelmatig leuke dingen samen. Daarnaast biedt KWPS ook nog een interessant vitaliteitsprogramma aan alle medewerkers.”