GRATIS pensioenspreekuur

KWPS is dagelijks bezig met complexe vraagstukken, in opdracht van werkgevers en hun adviseurs. Daarnaast is het missie om het begrip van werknemers rond de pensioenregeling en de pensioensituatie te verhogen. Vaak doen wij dat betaald en in opdracht van de werkgever. Dan maken we moeilijke dingen simpel.

KWPS organiseert iedere week óók twee gratis pensioenspreekuren. Dat spreekuur staat open voor werknemers van cliënten van KWPS. Het gaat om werkgevers die hun werknemers in algemene zin toestemming hebben gegeven deel te nemen aan het KWPS-spreekuur. Welke werkgevers dit zijn, is bij KWPS bekend. U heeft dus geen persoonlijke toestemming van uw werkgever nodig. 

Wat kunt u verwachten?

  1. Het gesprek en de inhoud daarvan is vertrouwelijk. Er wordt niets gedeeld met uw werkgever.
  2. In het gesprek gaan wij in op pensioen(gerelateerde) vragen. Wij gaan niet in op uw vermogenspositie of op hypotheken.
  3. Wij beoordelen niet of de pensioenregeling van uw (huidige) werkgever een goede regeling is; wij geven alleen antwoorden op de vragen die u heeft. Heel veel vragen kunnen wij ter plekke beantwoorden.
  4. Het pensioenspreekuur is geen advies. U krijgt van ons informatie, uitleg, tips en suggesties. Eventueel maken we ter plekke calculaties. Wij geven u echter geen geschreven advies of berekeningen mee.
  5. Het gesprek is niet gericht op verkoop. U kunt geen cliënt bij ons worden. Wij bewaren geen kopie van de gegevens die u meeneemt naar het gesprek en alle gegevens neemt u mee terug.

Welke gegevens neemt u mee (niet verplicht)?

Om het gesprek van nut te kunnen laten zijn is het handig dat u de volgende gegevens meeneemt: 

  1. Uw DigiD-gegevens, die wij niet opvragen of inzien. U logt tijdens het gesprek namelijk zelf in op www.mijnpensioenoverzicht.nl.
  2. Een kopie van uw meest recente Uniform Pensioen Overzicht (UPO).
  3. Het pensioenreglement. 

Heeft u interesse? Neem telefonisch contact met ons op (020-5891818) en vraag naar een consultant die het gratis pensioenspreekuur zal houden voor u.

Bent u werkgever en heeft u vragen over werknemersbegeleiding en communicatie?

Neem vrijblijvend contact op met Jan-Olivier Kuijkhoven of Patricia Zonneveld