Vacature Binnendienst Medewerker

Ben jij een punctuele en klantgerichte teamplayer? Wil je werken binnen een adviesorganisatie voor onze werkgeversklanten, maar begeef je je liever aan de binnenkant van de organisatie? Dan is deze functie iets voor jou!

Bij ons ga je leren en groeien

Als Medewerker Binnendienst werk je samen met ervaren consultants om cliënten optimaal van dienst te zijn. Je adviseert en ondersteunt bij financiële/administratieve taken en beheer van salarisadministratie, pensioenen en verzekeringen. Wij verwachten niet dat je meteen alles kan. We geven jou de tijd en ruimte te groeien en beter te worden. Door de samenwerking met de ervaren consultants in ons team maak je groei door. Je krijgt een persoonlijke begeleider, die actief met jouw ontwikkeling en motivatie bezig is.

Balans staat voorop

Natuurlijk zijn onze cliënten heel belangrijk, maar de balans van onze collega’s staat voorop. Het is soms hard werken, maar dit mag nooit ten koste van jouw persoonlijke balans gaan. Die is bij iedereen anders en houden we samen met jou goed in de gaten. We hebben een klein maar gezellig team en zorgen er voor dat er tijd en ruimte wordt genomen voor ontspanning. Maandelijkse teamlunches en andere events buiten kantoor zijn hier voorbeelden van.

Vragen we iets van jou?

Wij vragen naast een gezonde dosis inzet een afgeronde MBO of HBO-opleiding, een goede beheersing van de Nederlandse taal en goede kennis van Excel. Bij voorkeur heb je de diploma's WFT Pensioen en/of WFT Inkomen. Bovendien ben je ambitieus en wil je jezelf blijven ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen. Een aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare omgeving is een voordeel.

Hoe zijn de arbeidsvoorwaarden?

KWPS biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. Niet alleen een goed basissalaris en een bonusregeling, maar ook een moderne pensioenregeling en diverse verzekeringen op kosten van KWPS. Ook is er een unieke externe verlofspaarregeling en een sabbaticalregeling.

Wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort op de Zuid-As?

Wij zitten met ons kantoor op de Zuid-As waar je tijdens de lunch heerlijk kunt wandelen of een lekkere maaltijd kunt halen. Ben jij enthousiast geworden over deze vacature en wil je graag kennismaken met ons? Neem dan contact op met Patricia Zonneveld of Jan-Olivier Kuijkhoven voor meer informatie. Uiteindelijk ontvangen we graag je sollicitatiebrief en cv.