Vacature Consultant (fiscalist/jurist)

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin je je kunt ontwikkelen op het gebied van HR, fiscaal, financieel en employee benefit-advies aan werkgevers? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! KWPS is op zoek naar een (startende) Consultant (fiscaal/juridisch) die graag wil groeien en zich wil ontwikkelen tot een expert in het vakgebied.

Als Consultant bij KWPS werk je samen met ervaren consultants om de cliënt zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze klanten hebben tientallen tot tienduizenden werknemers in dienst en komen meestal geen advies inwinnen over simpele kwesties. Onze advisering ligt dan ook op een hoog niveau. Je stelt onder begeleiding adviezen op aan cliënten en pleegt onderzoek op fiscaal en/of juridisch gebied. Je assisteert de ervaren consultants bij onderzoeks-, advies- en overnametrajecten en bij het aanvragen van offertes bij verzekeraars.

Wij zijn een nichespeler van naam, met een overzichtelijk collegiaal team. Door de samenwerking met de ervaren consultants in ons team wordt je alleen maar beter en maak je groei door. Bovendien is er veel variatie in je werkzaamheden en word je uitgedaagd om jezelf te blijven ontwikkelen.

Bij KWPS staat het cliëntbelang voorop, maar nooit ten koste van onze collega’s. Daarom houden we jouw balans goed in de gaten en zorgen we dat er altijd ruimte is voor ontspanning. Maandelijkse teamlunches en andere activiteiten zijn hier een goed voorbeeld van.

Wij vragen een afgeronde WO-opleiding rechten of een vergelijkbare opleiding die binnenkort wordt afgerond, een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en basiskennis van Excel. Een aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare omgeving is een pré maar niet noodzakelijk. Bovendien ben je ambitieus en wil je jezelf blijven ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen.

Bij KWPS bieden we goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een salaris dat vergelijkbaar is met dat van grote advocaten- en advieskantoren, een bonusregeling, een moderne pensioenregeling en verzekeringen op kosten van KWPS. Ook is er een unieke externe verlofspaarregeling en een sabbaticalregeling.

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature en wil je graag kennismaken met ons? Neem dan contact op met Patricia Zonneveld of Jan-Olivier Kuijkhoven voor meer informatie. Uiteindelijk ontvangen we graag je sollicitatiebrief en cv. Wij maken gebruik van de kennis en expertise van de firma Groen & Van Solinge bij het selecteren van kandidaten.

Wacht niet en solliciteer op deze uitdagende functie!