Vacature Consultant (fiscalist/jurist)

Ben jij op zoek naar een baan waarin je je kunt ontwikkelen en kunt groeien op het gebied van HR, fiscaliteit, recht, financiën en employee benefit-advies aan werkgevers? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. KWPS is op zoek naar een (startende) Consultant (fiscaal/juridisch) die graag wil groeien en zich wil ontwikkelen tot een expert in het vakgebied.

Je gaat bij ons leren én groeien

Als Consultant bij KWPS werk je samen met ervaren consultants om de cliënt van dienst te zijn. Onze klanten hebben soms enkele maar meestal vele werknemers in dienst en winnen advies bij ons in over complexe zaken. Onze advisering ligt op een hoog niveau. Wij verwachten niet dat je meteen alles kan. Integendeel, we geven jou de tijd en ruimte te groeien en beter te worden. Je stelt onder begeleiding verschillende soorten adviezen op aan cliënten en pleegt onderzoek op fiscaal en juridisch gebied. Je assisteert de ervaren consultants bij onderzoeks-, advies- en overnametrajecten en bij het aanvragen van offertes bij verzekeraars.

Wij zijn een nichespeler van naam, met een overzichtelijk collegiaal team. Door de samenwerking met de ervaren consultants in ons team word je alleen maar beter en maak je groei door. Bovendien is er veel variatie in je werkzaamheden en word je uitgedaagd om jezelf te blijven ontwikkelen. Je krijgt een persoonlijke begeleider, die actief met jouw ontwikkeling en motivatie bezig is.

Balans staat voorop

Natuurlijk zijn onze cliënten heel belangrijk, maar de balans van onze collega’s staat voorop. Het is soms hard werken en daar houden we ook een beetje van. Als het maar niet te gek is en niet ten koste van jouw persoonlijke balans gaat. Die is bij iedereen anders en houden we samen met jou goed in de gaten. We zorgen er ook letterlijk voor dat de ruimte en tijd wordt genomen voor ontspanning. Teamlunches en andere events buiten kantoor zijn hier voorbeelden van.

Vragen we iets van jou?

Natuurlijk doen we dat. Wij vragen naast een gezonde dosis inzet een afgeronde WO-opleiding rechten of een vergelijkbare opleiding die binnenkort wordt afgerond, een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en basiskennis van Excel. Bovendien ben je ambitieus en wil je jezelf blijven ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen. Een aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare omgeving is een pré, maar niet noodzakelijk.

Hoe zijn de arbeidsvoorwaarden?

KWPS biedt goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een salaris dat vergelijkbaar is met dat van grote advocaten- en advieskantoren, een bonusregeling, een moderne pensioenregeling en diverse verzekeringen op kosten van KWPS. Ook is er een unieke externe verlofspaarregeling en een sabbaticalregeling.

Ontmoeten we elkaar binnenkort op de bruisende Zuid-As?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature en wil je graag kennismaken met ons? Neem dan contact op met Patricia Zonneveld of Jan-Olivier Kuijkhoven voor meer informatie. Uiteindelijk ontvangen we graag je sollicitatiebrief en cv. Wij maken gebruik van de kennis en expertise van de firma Groen & Van Solinge bij het selecteren van kandidaten.

Mail KWPS