Vacature Junior Consultant (W.O.)

Ben jij op zoek naar een interessante positie waarin je je kunt ontwikkelen en kunt groeien op het gebied van HR, fiscaliteit, recht, financiën en employee benefit-advies aan werkgevers? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. KWPS is op zoek naar een startende Junior Consultant die wil groeien en zich wil ontwikkelen tot een expert.

Je gaat bij ons leren én groeien

Als Junior Consultant bij KWPS werk je samen met ervaren consultants om de cliënt van dienst te zijn. Onze cliënten hebben soms enkele maar meestal vele werknemers in dienst en winnen advies bij ons in over complexe zaken. Onze advisering ligt op een hoog niveau. Wij verwachten niet dat je meteen alles kan. Integendeel, we geven jou de tijd en ruimte te groeien en beter te worden. Je stelt onder begeleiding verschillende soorten adviezen op aan cliënten en pleegt onderzoek. Je assisteert de ervaren consultants bij onderzoeks-, advies- en overnametrajecten en bij het aanvragen van offertes bij verzekeraars.

Wij zijn een nichespeler van naam, met een overzichtelijk collegiaal team. Door de samenwerking met de ervaren consultants in ons team word je alleen maar beter en maak je groei door, sneller dan bij grote adviesorganisaties. Bovendien is er veel variatie in je werkzaamheden en word je uitgedaagd om jezelf te blijven ontwikkelen. Je krijgt een persoonlijke begeleider, die actief met jouw ontwikkeling en motivatie bezig is.

Balans staat voorop

Onze cliënten zijn heel belangrijk, maar de balans van onze collega’s staat voorop. Af en toe hard werken vinden we geen probleem. Als het maar niet te gek is en niet ten koste van de persoonlijke balans gaat. Avond aan avond doorwerken is er bij ons niet bij. Jouw balans houden we samen met jou goed in de gaten. We zorgen er ook letterlijk voor dat de ruimte en tijd worden genomen voor ontspanning. Teamlunches en andere events buiten kantoor zijn hier voorbeelden van.

Vragen we iets van jou?

Natuurlijk doen we dat. Wij vragen, naast een gezonde dosis inzet en teamspirit, een (bijna) afgeronde WO-opleiding. Een juridische, economische of wiskundige opleiding is een pré, geen must. Een goede beheersing van de Nederlandse taal en een voldoende beheersing van de Engelse taal is belangrijk. Bovendien ben je ambitieus en wil je jezelf blijven ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen. Een aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare omgeving is een pré, maar als Junior Consultant niet noodzakelijk.

Hoe zijn de arbeidsvoorwaarden?

KWPS biedt goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een salaris dat vergelijkbaar is met dat van grote advies- en advocatenkantoren, een bonusregeling, een moderne pensioenregeling en diverse verzekeringen op kosten van KWPS. Ook is er een unieke externe verlofspaarregeling en een sabbaticalregeling.

Ontmoeten we elkaar binnenkort op de bruisende Zuid-As?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature en wil je graag kennismaken? Stuur een e-mail aan kuijkhoven@kwps.nl. Voor W.O.-ers met een juridische achtergrond werken wij samen met YER Legal.