Waarom is KWPS interessant voor jou?

Kennis en groei

Onze organisatie is een nichekantoor met zeer ervaren en hoogopgeleide collega's. Wij kunnen ons meten met de top van Nederland. Uniek aan KWPS zijn de mooie klanten waarvoor wij werken en de vele advocatenkantoren waarmee wij samenwerken. In de combinatie van ons specialisme en onze bescheiden omvang liggen mooie kansen voor jou: we hebben veel aandacht voor elkaar, je hebt veel klantencontact en ontmoet meer persoonlijke groei, zowel inhoudelijk als wat betreft vaardigheden. 

Ontwikkeling en werkplezier staan voorop

Onze mensen maken het verschil. Onze collega's, hun motivatie, werkplezier en ontwikkeling staan daarom voorop. Dat geldt voor het gehele team; van stagiair tot directie. We willen weten wat jou boeit en bezig houdt. Wij hebben een platte organisatie. Er is geen nine-to-five-mentaliteit, maar we zorgen wél voor een goede work-life balans. Communicatie is ontzettend belangrijk. 

Samen kwaliteit leveren

De intrinsieke wil en kunde om samen kwaliteit te leveren en contacten te onderhouden is bij ieder teamlid aanwezig. We zijn er voor elkaar. Op die manier bundelen we onze krachten en kunnen wij prachtige cliënten bedienen en met partijen van naam samenwerken. Zo kunnen collega's zich weer ontwikkelen en is de cirkel rond.

Flexibiliteit over en weer

Als consultancy-organisatie hebben wij te maken met de meest uiteenlopende vraagstukken en een variërende voorraad aan werk. Onze cliënten schakelen ons immers niet in voor zaken die ze zelf kunnen. De ene dag is niet de andere, net zo goed als dat voor opdrachten en projecten geldt. Onze mensen kunnen daarom flexibel zijn met werktijden en in overleg thuis werken. Gezien de aard van het werk en de intensieve samenwerking ben je in de praktijk grotendeels op kantoor aan het werk. 

Vragen en informatie

Neem vrijblijvend contact op met Jan-Olivier Kuijkhoven of Patricia Zonneveld.