Werknemers aan het woord

“Voor elke situatie en klant een unieke aanpak”

“Eigen initiatief wordt erg op prijs gesteld binnen ons bedrijf. Bij KWPS krijg je vertrouwen en kun je snel groeien als je de ruimte en vrijheid goed benut. Je bepaalt je loopbaan dus voor een groot deel zelf. We hebben hier een open werksfeer en werken goed met elkaar samen. Daarnaast heb ik veel contact met klanten. Er is daarin geen standaardbenadering: elke persoon, situatie of klant is uniek en vraagt dus een andere aanpak. Uiteraard zetten wij ons tot het uiterste in om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te adviseren en van dienst te zijn." 

“Ik adviseer opdrachtgevers over wijziging van de pensioenregeling, maak economisch/actuariële analyses over arbeidsvoorwaarden, ondersteun bij fusies, overnames, reorganisaties en vervroegd uittreden. Daarnaast ben ik bezig met innovatie en productontwikkeling en verbreed ik mijn persoonlijke en technische vaardigheden door geregeld opleidingen te volgen. Ik heb in toenemende mate cliëntcontact en dwing dat zelf af. Het is uitdagend en ik heb het gevoel me nog jaren te kunnen ontwikkelen en mijn eigen pad te kunnen kiezen."

“Ik ben trots op cliënten en medewerkers”

“Als partner ben ik heel breed bezig. Ik adviseer opdrachtgevers, begeleid onze consultants en toets de interne kwaliteitsnormen. Ik ben iedere dag trots op de ontwikkeling van KWPS dat ik in 2006 mede heb opgericht. Maar ik ben vooral trots op onze succesvolle cliënten en op onze medewerkers die dat succes mede mogelijk maken. Er wordt hard gewerkt bij ons. We houden elkaar scherp, maar we lachen ook veel en organiseren met elkaar binnen en buiten werktijd zinvolle en leuke activiteiten. En omdat ons adviesveld breed is, blijft ook de inhoud van het werk uitdagend. De ontwikkelingen in onze sector gaan zeer snel, dus we blijven ons constant ontwikkelen.”

“Ik adviseer vooral over pensioenveranderingstrajecten. Niet alleen de inhoudelijke en technische kant ervan, ook het overleg met werkgevers- en werknemersvertegenwoordigingen is belangrijk. Daarnaast kijken we naar de inzet van personeel op lange termijn en verzuimbeleid. In samenwerking met advocatenkantoren doen we financieel onderzoek bij fusies en overnames. Tevens ben ik gastdocent aan de Universiteit Maastricht voor het blok Pensioen in de Master Fiscaal Recht. Ik publiceer regelmatig in vaktechnische uitgaven.”