Irma Komdeur

I.A. Komdeur, Msc, consultant

Irma Komdeur

Irma’s focus ligt op samenwerking met Nederlandse en internationale werkgevers bij het beheer van hun pensioenregeling en de uitwerking hiervan voor hun medewerkers. Ook begeleidt zij contractverlengingen en de overgang naar nieuwe pensioenregelingen.

Opvallend aan Irma zijn haar betrokkenheid en oprechte belangstelling. Ze coördineert, controleert en ontzorgt en is daarmee een belangrijke spil tussen onze verzekerde relaties en de verschillende pensioenuitvoerders. Passend bij haar achtergrond heeft Irma aandacht voor zowel de maatschappelijke aspecten van financiële onderwerpen als de individuele betekenis die zij voor mensen hebben. Ze zet zich er voor in om complexe onderwerpen, zoals pensioenen, op een begrijpelijke manier voor het voetlicht te brengen. Ze vraagt door en is analytisch, maar houdt altijd oog voor de menselijke maat.

Irma studeerde aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna volgden functies bij onder meer BP en PwC. Vervolgens is zij, na een breed scala aan opleidingen op het gebied van financiële planning, estate planning en executele, actief geweest in de advisering rondom persoonlijke financiën. Sinds juni 2023 maakt zij deel uit van het team van KWPS.

komdeur@kwps.nl
linkedIn

 

Mail Irma Komdeur