Edwin Knoth

E. Knoth, kantoordirecteur

Edwin Knoth

Edwin heeft meer dan 20 jaar ervaring opgedaan bij onder andere MeesPierson, KPN, het Ministerie van Binnenlandse Zaken, bol.com en SOLV advocaten. Zijn rol binnen KWPS is processen te analyseren, te monitoren, daar waar nodig te managen en daar waar mogelijk te innoveren. Hierdoor worden de overige leden van ons managementteam ontlast en ontstaat een hogere mate van efficiëntie en effectiviteit. Onze consultants inclusief de partners hebben meer tijd voor datgene waar zij het liefst mee bezig zijn; de dienstverlening aan onze cliënten en de samenwerking met een groot aantal advocatenkantoren.

Het team heeft met Edwin dus een zwaargewicht in huis, overigens niet letterlijk want hij is sportief en houdt van het buitenleven. Hij maakt dus ook regelmatig een wandeling vanaf ons kantoor op de Zuidas.

“KWPS trekt me erg aan, ik vind het heel interessant om het bedrijfsleven en met name de advocatuur vanuit een andere invalshoek te bedienen. Ook ben ik nieuwsgierig van aard en benieuwd of we met AI sommige interne processen kunnen vereenvoudigen. In de zomer kun je me aantreffen bij Bodhi Beach in Zandvoort waar ik zo nu en dan bijspring als sommelier. Mocht je vragen hebben over mij of over KWPS, neem gerust contact met me op.”

knoth@kwps.nl
linkedIn

 

Mail Edwin Knoth